15. november 2019

15.11.2019 / Trafikulykke / Horsens

Klokken : 18:12
Adresse : Vestvejen - Horsens
Melding : FUH-Fastklemte LASTBIL/BUS
Fotograf : Viktor Nørgaard Rimdal
Del denne nyheden ...

En special transport kom fredag aften den forkerte vej ud af Horsens. Idet den kommer til en bro, bliver det klart at broen ikke er høj nok, da lasten og hængeren kiler sig fast under broen. Følgevognen som kørte efter prøver at undvige traileren, men bliver så ramt af en modkørende lastbil, hvilket resultere i at den bliver skubbet tilbage i egen vognbane, hvor en bagved kørende personbil kommer kørende, og rammer den.

Til at starte med blev vejen lukket på stedet, så man kunne få fjernet det meste fra stedet. Herefter åbnede man kort for vejen for at få fjernet de billister der nu var på stedet. Og til sidst lukkede man vejen helt igen, så special tilkaldt mandskab, kunne komme til at trække hængeren ud igen.

Da broen blev rimelig beskadiget, var bane danmark tilstedet for at undersøge om broen kunne holde, hvilket den heldigvis kunne. Efter flere timers arbejde og flere forskellige forsøg, lykkedes det at få navet trukket fri, så det kunne læses over på en ny blokvogn og væk derfra.

Der var så meget kraft i uheldet at hængeren blev presset ned i asfalten under uheldet, og man sendte derfor tilsidst nogle asfalt folk ud, for at lave en nød reparation af vejen.

 

Scroll Up