Info


:: Tryk her og blive medlem af vores Facebook gruppe ::
:: Tryk her og følge os på Twitterr :: :: Tryk her og følge os på Twitterr ::

Du kan følge os både på Facebook, Twitter og YouTube
– for at finde os, kan du trykke på logoerne neden for.

Copyright / ©

Alle billeder på Alarm 112 Danmark ( presse.alarm112danmark.dk ), er beskyttet jvnf. ophavsretsloven §2 samt af Copyright © 2001 – 2019.

Ingen billeder må anvendes eller offentliggøres uden forudgående, skriftlig eller mundtlig tilladelse fra alarm112danmark.dk ( presse.alarm112danmark.dk )

Navnet ” Alarm 112 Danmark “

Alarm 112 Danmark fik sit navn i 2007. Før det hed siden Alarm 112 Horsens. Navnet blev lavet om, da folk udefra og andre hjemmesider mente at vi bestemt ikke kunne hedde ” Horsens ” når folk sendte os billeder fra Aalborg.

Her på siden, er der snak om nogle freelancefotografer. De køre når de kan og vil. Ud over der er Freelancefotografer, har Alarm 112 Danmark også flere brandfolk. Nok her der er forskellen for andre 1 1 2 sider. Udover at være fotograf, har de deres privat job ved siden af, og ligesom så mange andre familie.

Vi har ikke fotografer alle steder, selv om vi gerne ville have det. Men vi søger gerne flere fotografer. Alle kan blive freelancefotografer her, kig under ” Bliv fotograf ” og det kræver ikke så meget.

Gemmen tiden har vi haft rigtig mange gode og dygtige fotografer. Det har vi stadig, men som sagt vil vi gerne være flere.

Skal I sløre nummerplader, mv ?.

Ja, det gøre vi ! Der stå faktisk i loven man skal og så er det med respekt vi gøre det.

Jeg er under 18´år ?

Så kan du ikke komme ind som fotograf ved os. Men lige så snart du bliver 18 år, kan du komme ind.

Du kan desværre ikke få pressekort når du er under 18´år derfor. Vi mener at alle vores fotografer skal have pressekort.

Kan jeg sende Alarm 112 Danmark billeder ?

Det kan i tro i kan – Det er sådan at du altid kan sende os foto hvis du ser noget der hvor du er, og det er noget der har med brand, redning, brand osv. at gøre.

Du kan sende billederne til os ved at TRYKKE HER ( åbner i nyt vindue )

Om du vil have navn på eller ikke, bestemmer du selv …

 

Må I godt taget foto af personer ?

Ja, alle må taget billeder i offentligheden.

“Situationsbilleder ” er det vi laver her på Alarm 112 Danmark. Dvs at vi fokuser på brand, redning, politis opgaver mv!

Ifølge straffeloven, så må man faktisk godt tage billeder af biler, personer osv, som befinder sig på frit tilgængelige steder, som eksempel er på et offentlig park, motorvej, veje, stier eller på gaden.

Du må derimod ikke tage billeder af folk på privat grund, altså folks i eget hjem eller i deres biler, med mindre du fokuser på Beredskabs eller politiets arbejde. Men her skal du så sløre bilerne eller personerne.

 

Har I pressekort ?

Alle fotografer på  Alarm 112 Danmark, har pressekort, ja

Bliver du fotograf ved os, få du pressekort.

Scroll Up