Bliv fotograf

Alarm 112 Danmark søger altid nye fotografer i Danmark. Man behøver ikke at være uddannet fotograf. Bare du har et kamera eller mobil, så kan man tage foto.

I Alarm 112 Danmark, er man sin egen mand. Dermed sagt, at du køre når du kan. Vi har dog et krav, og det er man køre mindst en gang om mdr. – det mener vi er rimeligt, for at give lidt til gruppen og siden.

Alarm 112 Danmark tager udgangspunkt i ting som kan have en hvis form for værdi over de danske nyhedskilder, dette kan være ” blå blik ” opgaver (brand, politi, osv) Så er der de udskrevne regler omkring privatlivets fred, som alle vores fotografer skal acceptere fuldt ud. Dvs. personer på ulykkesstedet som har noget med ulykken at gøre, sløre nummerplader såfremt de fremgår på billederne, og lidt andre regler som vi nok skal hjælpe dig ind i.

Det er ikke nødvendigt at have en scanner, da politiet, brandvæsen og andre er gået over til SINE radioer. Men vi på Alarm 112 Danmark, skal nok hjælpe dig med at komme i gang og komme ud på opgaver. Så hold dig endelig ikke tilbage

Har du ikke pressekort, skal vi nok hjælpe dig med at få et. Ikke alle kan få men vi mener det er nødvendig. Alarm 112 Danmark er også medlem af pressenævnet, derfor er det også en grundt til vi søger for dit pressekort.

Dit navn :

Efternavn :

Adresse :

By og Postnr :

Mobil :

Din e-mail :

Din fødselsdag :

Lidt om dig :

Har du pressekort : JaNej
( Har du ikke pressekort, skal vi nok hjælpe dig med et )

Sikkerhedsspørgsmål:
Hvad hedder

I det du bliver fotograf ved Alarm 112 Danmark, giver du også sammenstykke, ved stop hos Alarm 112 Danmark, ikke skal slette foto eller film som der er lagt op på siden.

Scroll Up